#1 Tip om jouw huis te verbeteren: GEVELREINIGING


gevelreiniging I HEALTHYWALL

HEALTHYWALL BVBA I 1 specialist I honderden realisaties

Jouw woning of appartement heeft het hard te verduren. Het ganse jaar door worden gevels en daken blootgesteld aan steeds hardere regenbuien, sterkere winden en extremere vervuiling. Dit eist zijn tol en vraagt om een krachtdadige aanpak teneinde permanente en/of onherstelbare schade te voorkomen.

Healthywall is een autoriteit in het vakgebied van duurzame gevel- en dakbescherming. Gevel- en dakreiniging zijn dan ook uitstekende technieken om je huis een grondige facelift te geven. Door het schoonmaken van de gevel ziet je huis er weer zo goed als nieuw uit.

Gevelreiniging I diverse methoden
Er is een amalgaam aan methoden om je gevel te reinigen. Afhankelijk van de soort vervuiling aan de gevel selecteren wij de best passende optie voor een optimaal resultaat. Ontdek hier de 5 meest gebruikte opties van gevelreiniging:

Gevel reinigen met stoom I HEALTHYWALL

________________

Stoomcleanen I meest toegepast

Deze Healthywall oplossing past het best bij relatief lichte vervuiling zoals mos, algaanslag en resten van een klimop. Bij stoomcleanen wordt het water verhit tot 145 ºC en met een hogedrukspuit op de gevel aangebracht. Het losgelaten vuil wordt vervolgens van de gevel afgespoeld. Vraag hier een gratis technische analyse van jouw gevel en een vrijblijvende offerte.

________________

Chemische gevelreiniging I HEALTHYWALL

_______________

Chemisch reinigen I anti-verf en roetaanslag

Bij deze manier van gevelreiniging wordt hete stoom gecombineerd met een chemisch reinigingsmiddel. De vuilresten worden door het middel opgelost waarna dit afgespoeld wordt. Geheel afhankelijk van de steensoort van je woning wordt het geschikte reinigingsmiddel gekozen. Vraag hier een gratis technische analyse van jouw gevel en een vrijblijvende offerte.

_______________

Gevel zandstralen I HEALTHYWALL
______________
Zandstralen I meest grondige reiniging
Met zandstralen wordt zelfs het meest grove vuil van je woning verwijderd. Denk hierbij aan hevige roetaanslag of graffiti. Het zandstralen gebeurt onder een milde druk en is daardoor ook geschikt voor kwetsbare steensoorten. Zonder deze milde druk zouden deze gevoelige steensoorten kapot gestraald worden. Vraag hier een gratis technische analyse van jouw gevel en een vrijblijvende offerte.
_______________

Gevel opnieuw voegen I HEALTHYWALL
_____________
Opnieuw voegen I Bij slijtage en/of afbrokkelen
Door het verloop van de jaren kan het voegwerk verslijten en afbrokkelen. Hierdoor kan vocht in de muur trekken dat kan leiden tot schimmelontwikkeling en slijtage. Door het opnieuw voegen van je gevel en de gevel vervolgens te impregneren, ziet de gevel er weer fris uit en hou je vocht buiten de deur. Vraag hier een gratis technische analyse van jouw gevel en een vrijblijvende offerte.
______________

Dakontmossing I HEALTHYWALL

______________

Dakreiniging I verwijder mos en vuil en breng een bescherming aan

Een mooie, nette gevel hebben met daar bovenop een door mos overwoekerd of met vuil beslagen dak is geen zicht. Healthywall raadt dan ook aan om gelijktijdig met jouw gevelreiniging ook jouw dak te beschermen tegen natuurelementen. Zo heb je slechts een éénmalige stellingmontage terwijl het gehele huis er prima verzorgt uit ziet. Vraag hier een gratis technische analyse van jouw dak en een vrijblijvende offerte.

_______________

Gevelreiniging I HEALTHYWALL

_________________

Het plezier van een propere woning

Hoe vaak de gevel van jouw woning gereinigd moet worden hangt af van het type vervuiling, de mate van de vervuiling, het type baksteen en de noodzaak van het schoon houden. Je kan je voorstellen dat de gevel van een apotheek of advocatenkantoor een visitekaartje moet zijn, terwijl dit voor je eigen woning wat minder van belang is. Toch geeft het een prettig gevoel om je eigen frisse huis te zien stralen als je de straat in rijdt.

________________

Contacteer HEALTHYWALL bvba voor professioneel reinigingsadvies van uw woning, appartement of bedrijfsgebouw via email naar info@healthywall.com of maak telefonisch een afspraak op +32 468 100 686.

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags