NEWS: Healthywall geeft vliegtuig van Dancing KOKORICO een make-over


Het is u misschien opgevallen, het vliegtuig van dancing KOKORICO in Zomergem blinkt weer al nieuw. Healthywall nam de voorbije maand de VICKERS VISCOUNT volledig onder handen en gaf dit opvallend landmark een nieuw leven. Onze kwaliteitsproducten zorgen daarenboven voor een jarenlange bescherming.

Dit project kadert in de geplande totaalrenovatie van de dancing. Uitbater Roger Kerremans, die trouwens ook aan de wieg stond van de Antwerpse Zillion, gaat volgend jaar de zaak volledig "rebooten" en het wow-effect van de danstent terug brengen... Wordt vervolgd...

Recent Posts

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

  • Discover our Facebook page

Bekijk onze recentste realisaties op FACEBOOK

VOCHTBESTRIJDING & REINIGING  -  Daken I Gevels I Kelders I Opritten I Binnen- en buitenmuren

HEALTHYWALL bvba I Oude Aardenburgse Weg 47 - 9990 Maldegem I Tel.: +32 468 100 686  I  info@healthywall.com I  BTW BE 0666.402.668

©2020 Healthywall - all rights reserved - webdesign - adds2marketing.com 

Healthywall-logo-design.png